Sobre mi

Hola!

em dic Susanna i entre d’altres coses em dedico al desenvolupament web,  però saps una cosa no sempre ha estat així i si has arribat fins aquí es que vols saber una mica més de mi, no? doncs comencem!

Abans d’iniciar aquesta aventura, vaig estar gairebé  deu anys en una gran empresa de l’àmbit del transport com a responsable tècnica de SAP-Recursos Humans, sí sona molt rimbomant i confesaré que ho vaig disfrutar molt durant un temps i no tant durant un altre.  Però en realitat el que va fer trontollar-ho tot va ser una personeta petita que va aparèixer en aquest món durant el 2016, em vaig convertir en mare per primera vegada.

No només la parella es va convertir en familia, sinó que vaig agafar-me un any d’excedència i amb aquella energia de voler un món millor per algú que acabava de conèixer, vam crear (junt amb altres families) un grup de criança (Colors) on poder portar a la nostra petita una vegada em reincorporés a la feina.  De cop, la meva visió del dia a dia i del que era capaç de fer havia canviat radicalment. 

Encara assimilant tot aquest canvi, vaig tornar al meu lloc de treball (per dir-ho d’alguna manera) tot i que va ser per poc temps, tornava a estar embarassada i estava decidida a agafar-me el màxim d’excedència permesa per intentar buscar una vida alternativa, on els horaris fossin més flexibles i em sentís més alineada amb el que em venia de gust fer.

Després de voler muntar una botiga zero-waste, una botiga de joguines fetes per mi i fins i tot vendre llums de disseny, vaig veure que em faltava alguna cosa i es que Enginyera Informàtica de formació, sempre m’havia faltat un component més “artístic” en la meva professió i mitjançant el desenvolupament web vaig descobrir la manera de fer boniques les línies de codi que hi ha per darrera 🙂 

A més de tot això , sóc co-fundadora del projecte Zynthian, juntament amb la meva parella. On m’encarrego del sistema de gestió (Odoo) i del comerç electrònic, entre d’altres moltes coses.

Si amb tot el que has llegit et ve de gust que provem de treballar juntes, no ho dubtis, posa’t en contacte amb mi.

Susanna

Vols saber més...

Un dels components que et poden condicionar a l’hora de fer el pas a un negoci online, es la inversió inicial que has de fer per crear la teva web. 

Què et semblaria si enlloc d’aquesta inversió inicial ho puguessis pagar mensualment  mitjançant una còmode quota? T’interesa?

Responsable » Susanna Fort
Finalitat » enviament de mails sobre els serveis que ofereixo (llista de distribució), així com promocions i ofertes
Legitimació » el teu consentiment.
Destinataris » els correus s’enviaràn des de la plataforma de MailChimp la qual també cumpleix amb la normativa https://mailchimp.com/legal/
Drets » podràs exercir els teus drets, entre d’altres, a accedir, rectificar, limitar i suprimir dades. 

Missió

eliminar les barreres tècniques per ajudar-te a desbloquejar l’aventura a la qual vols donar vida.

Visió

“alguns m’estimen per ser com soc, d’altres m’odien per la mateixa raó, però jo he vingut per intentar ser feliç… no a complaure a ningú!”

-Mafalda-

Valors