Sobre mi

Hola!

em dic Susanna i entre d’altres coses em dedico al desenvolupament web,  però saps una cosa no sempre ha estat així i si has arribat fins aquí es que vols saber una mica més de mi, no? doncs comencem!

Abans d’iniciar aquesta aventura, vaig estar gairebé  deu anys en una gran empresa de l’àmbit del transport com a responsable tècnica de SAP-Recursos Humans, sí sona molt rimbomant i confesaré que ho vaig disfrutar molt durant un temps i no tant durant un altre.  Però en realitat el que va fer trontollar-ho tot va ser una personeta petita que va aparèixer en aquest món durant el 2016, em vaig convertir en mare per primera vegada.

No només la parella es va convertir en familia, sinó que vaig agafar-me un any d’excedència i amb aquella energia de voler un món millor per algú que acabava de conèixer, vaig crear (junt amb altres families) un grup de criança (Colors) on poder portar a la nostra petita una vegada em reincorporés a la feina.  De cop, la meva visió del dia a dia i del que era capaç de fer havia canviat radicalment. 

Encara assimilant tot aquest canvi, vaig tornar al meu lloc de treball (per dir-ho d’alguna manera) tot i que va ser per poc temps, tornava a estar embarassada i estava decidida a agafar-me el màxim d’excedència permesa, perquè tot i que m’agrada l’aventura, també m’agrada la seguretat.

Després de voler muntar una botiga zero-waste, una botiga de joguines fetes per mi i fins i tot vendre llums de disseny, vaig veure que em faltava alguna cosa i es que Enginyera Informàtica de formació, sempre m’havia faltat un component més “artístic” en la meva professió i mitjançant el desenvolupament web vaig descobrir la manera de fer boniques les línies de codi que hi ha per darrera 🙂 

A més de tot això , sóc co-fundadora del projecte Zynthian, juntament amb la meva parella. On m’encarrego del sistema de gestió (Odoo) i del comerç electrònic.

Si amb tot el que has llegit et ve de gust que provem de treballar juntes, no ho dubtis, posa’t en contacte amb mi.

Susanna

Vols saber més...


  Missió

  eliminar les barreres tècniques per ajudar-te a desbloquejar l’aventura a la qual vols donar vida.

  Visió

  “alguns m’estimen per ser com soc, d’altres m’odien per la mateixa raó, però jo he vingut per intentar ser feliç… no a complaure a ningú!”

  -Mafalda-

  Valors